Premiile AIPS Sport Media 2020
AIPS Sport Media Awards

DDespre Premiile AIPS Premiile "AIPS Sport Media" reprezintă cea mai înaltă distincție internațională în industria mass-media de sport. "Premiile AIPS Sport Media", care se află la cea de a treia ediție, ofertă o recunoaștere a celor mai bune realizări jurnalistice sportive de pe toate platformele media, de la fotografie la video, de la print la digital, de la podcast-uri la blog-urile de sport.
Având la baza ideea că sportul constituie un instrument valoros pentru educație și cultură, și cu 160 de țări afiliate, AIPS, organizație recunoscută pe plan international pentru jurnalismul sportiv -, îi onorează, astfel, pe acei profesioniști din întreaga lume, care continuă să realizeze cele mai bune și cele mai creative produse jurnalistice.
"Premiile AIPS Sport Media" sunt o celebrare a excelenței în mass-media sportivă, reprezentând un nou orizont de inspirație pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume. Prima ediție a Ceremoniei Premiilor a avut loc la Lausanne, în ianuarie 2019. A doua ediție s-a desfășurat la Budapesta, în februarie 2020. A treia ediție este programată la începutul lui 2021.


Despre AIPS Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS) este organismul profesional de vârf, care reprezintă mass-media sportivă internațională, cu mai mult de 9.500 de membri în întreaga lume.
AIPS a fost înființată la Paris, în 1924, ca L'Association Internationale de la Presse Sportive, de francezul Frantz Reichel, șeful de presă al J.O. Paris 1924, și belgianul Victor Boin. Abrevierea oficiala a numelui Asociației este AIPS, iar sediul central se află în capitala olimpismului, Lausanne, Elveția.
Primul Congres a avut loc în iulie 1924, cu 29 de națiuni prezente.
AIPS este recunoscută de Comitetul Internațional Olimpic și de către Federațiile sportive, internaționale și naționale.
Scopul AIPS este de a consolida cooperarea dintre asociațiile sale membre, în apărarea sportului și interesului profesional al membrilor, pentru a consolida prietenia, solidaritatea și interesele comune între jurnaliștii sportivi ai tuturor națiunilor și pentru a asigura cele mai bune condiții de lucru posibile pentru presa sportivă.
AIPS este o organizație independentă, finanțată prin cotizațiile membrilor săi și contribuțiile organizațiilor și Federațiilor internaționale din întreaga lume.
AIPS are affiliate 160 de Asociații Naționale, împărțite în patru Secțiuni Continentale (AIPS Asia, AIPS America, AIPS Europa și AIPS Africa).
Legitimația AIPS este singurul card de presă recunoscut oficial în toată lumea, asigurând o rețea unică și importantă de contacte, informații și comunicații care leagă mai mult de 9.500 de jurnaliști din 161 de țări, reprezentând cele mai importante cotidiene internaționale, site-uri web, periodice și posturi de radio și de televiziune din cele cinci continente.
Pentru a marca fondarea AIPS (1924), ziua de 2 iulie a fost aleasă ca Ziua Internațională a Ziaristului Sportiv.


PARTENERI AIPS organizează ”Premiile AIPS Sport Media” în parteneriat cu QSPC, Qatar Sports Press Committee, ca parte a unei dorințe comune de a investi în cultură și jurnalism sportiv, precum și pentru protejarea continua a integrității profesiei.


PREMII Fiecare Premiu constă în acordarea unui Trofeu și a unui Premiu în valoare de 8000 USD pentru învingător; locul secund va primi 3000 USD, iar locul al treilea 2000 USD, categoriile fiind Fotografie (subcategorii: ”Acțiune” și ”Portofoliu”), Presă scrisă (subcategorii: ”Cel mai bun Editorial / articol” și ”Cel mai bun Reportaj”), Video (”Portret”, ”Documentar”, ”Scurtmetraje”) și Audio. Învingătorii de la categoria ”Tânăr reporter” (subcategorii: Fotografie, Presa scrisă, TV) vor avea o bună posibilitate de lansare: o bursă acordată de AIPS pentru participarea la un mare eveniment sportiv internațional, AIPS acoperind costurile de transport și cazare. Categoria ”Tânăr reporter” nu include locurile 2 și 3. ”Premiile Speciale” nu sunt categorii de concurs. Învingătorii vor fi recompensați cu un Trofeu, fără premiu în bani. Această categorie nu include locurile 2 și 3.


PARTICIPARE ”Premiile AIPS Sport Media 2020” sunt deschise tuturor jurnaliștilor profesioniști, angajați sau independenți. Cererile pot proveni de la posesorii de carduri AIPS, precum și de la cei care nu sunt membri ai Asociației, dar care trebuie să provină dintr-una din țările reprezentate de cele 160 de Asociații Naționale membre. (lista completă pe www.aipsmedia.com).
Numai lucrările publicate între 8 octombrie 2019 și 7 octombrie 2020 vor fi acceptate. Înscrierile pot fi făcute în orice limbă.
Traducerea în engleză (pentru materialele din presă scrisă și audio) și subtitrările în limba engleză (pentru video) sunt de dorit ca material suplimentar, cu observația că această traducere / subtitare ar putea fi, de asemenea, necesară în viitor.
Înscrierile pot fi efectuate numai prin intermediul site-ului special (https:// www. aipsmedia awards.com), ultima zi fiind 7 octombrie 2020, ora 18.00 CET. Documentele justificative și dovada publicării trebuie, de asemenea, prezentate numai prin intermediul site-ului. Maxim 2 piese distincte pentru fiecare participant sunt admise la toate categoriile de premii. Toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani împliniți la 8 octombrie 2019.


CATEGORII PREMII

FOTOGRAFIE
Categorie deschisă fotografilor profesioniști care, în media tradițională sau pe noile platforme, realizează cele mai bune imagini in:
1. Sport - Acțiune: Imagine care surprinde un moment de excelență sau o performanță sportivă, de la un anumit eveniment.

2. Portofoliu: Cel puțin trei, dar nu mai mult de cinci fotografii, care pot fi de la același sport sau de la același eveniment sau de la evenimente și sporturi diferite.
Cerințe tehnice: Toate fotografiile trebuie realizate în perioada de valabilitate a Premiilor: 8 octombrie 2019 - 7 octombrie 2020. Lucrările aparțin numai fotografilor profesioniști, cărora li se poate cere dovada statutului lor profesional. Fotografiile înscrise în concurs trebuie realizate de către fotograful care deține și păstrează drepturile de autor pentru fotografia respectivă. O fotografie poate face obiectul unei singure aplicații. O fotografie de la categoria ”acțiune” nu pot fi introdusă și la categoria ”portofoliu” sau vice-versa. Participarea colectivă nu este admisă. Toate fotografiile trebuie subtitrate complet în limba engleză. Fotografiile nu pot fi prelucrate pentru a masca elemente jenante sau care modifică semnificativ culorile și contrastul. Este permisă numai decuparea sau îndepărtarea prafului și a zgârieturilor.
PRESĂ SCRISĂ
Aceste categorii sunt dedicate presei scrise, care să cuprindă reportaje sau articole / editorial anchete publicate pe platforme tradiționale sau noi:

3. Cel mai bun articol / editorial: Articol care arată o opinie clară și relevantă a subiectului, cunoștințe, demonstrează cercetare, are relevanță, autoritate și o viziune originală pe un subiect.

4. Cel mai bun reportaj: Articol care surprinde momente de mare intensitate emoţională din lumea sportului, care demonstrează documentare, creativitate, înțelegere și talent de povestitor.
Cerințe tehnice: Materialele necesită un titlu și o descriere. Nu există nici o limită de mărime, atâta timp cât acestea sunt articole. Nu vor fi premise și nu vor fi luate în considerare: capitole de carte, prefața unei cărți și fragmente de carte. În cazul în care materialul are un link, vă rugăm să vă asigurați că acesta este accesibil (de exemplu, nu ascuns în spatele unui paywall). În caz contrar, rugăm să furnizați un PDF complet al articolului. Dovada publicării pentru articole on-line poate fi un link cu data vizibilă. Pentru articole din presa scrisă, este necesar un PDF al ziarului / revistei, sau un link cu articolul, în cazul în care acesta a fost, de asemenea, publicat on-line, cu data vizibilă. Dacă articolul a apărut pe mai multe pagini, participantul trebuie să-l salveze ca un PDF care conține toate paginile. Articolele pot fi depuse indiferent de limba în care au fost scrise. Cu toate acestea, este binevenită traducerea în limba engleză într-un fișier PDF separat. În cazul în care doi sau mai mulți jurnaliști au lucrat la articol, trebuie precizat acest lucru în mod clar. Neinformarea referitoare la această situație ar putea duce la descalificare. Articoleletrebuie să fie publicate între 8 octombrie 2019 și 7 octombrie 2020.

5. AUDIO: Această categorie include reportaje radio, podcast-uri, comentariu sau alte nateriale audio care trebuie să fie nu numai convingătoare, dar să dispună și de elemente tehnice inovative și o cercetare de calitate.
Cerințe tehnice: Asigurați-vă că menționați rolul dumneavoastră specific (de exemplu, producător, prezentator). Toate fișierele audio trebuie încărcate pe platforma ”Premiile AIPS Sport Media” într-un format audio valid. Link-uri trimise prin we-transfer sau platforme similare nu vor fi luate în considerare. În cazul în care fișierele audio pot fi găsite on-line, rugăm să furnizați un link complet accesibil (nu ascuns în spatele unui paywall). În cazul în care materialul audio (de exemplu, podcast) este împărțit în episoade, vă rugăm să alegeți doar un singur episod reprezentativ. Numai materialele difuzate între 8 octombrie 2019 și 7 octombrie 2020 vor fi acceptate. În cazul în care se califică pentru finală, o transcriere completă în limba engleză a fișierului audio ar putea fi solicitată autorului.
VIDEO:
Categoriile video sunt dedicate celor care, pe platforme tradiționale sau în noua media, valorifică imaginea în mișcare, cameraman, realizator, producător sau echipă de producție reprezentată de o persoană care acoperă un eveniment sportiv.

6. Profil de sportiv: Realizare video - mai mare de 10 minute - care surprinde o imagine captivantă și detaliată a unui sportiv sau a unei personalități proeminente și relevante din sport.

7. Documentar: O poveste fascinantă - mai mare de 10 minute -, convingătoare și relevantă cu privire la orice aspect al lumii sportului, care demonstrează implicare și cercetare de calitatate, energia unui editorial, combinate într-o realizare de valoare jurnalistică.

8. Scurt metraj: Un video, care nu durează mai mult de 10 minute, care abordează orice subiect sportiv, cu puterea unui reportaj, cu o filmare inovatoare și relevanța jurnalistică.
Cerințe tehnice: Asigurați-vă că menționați rolul dumneavoastră specific în realizarea video (de exemplu, regizor, producator, prezentator, operator). De asemenea, rugăm să precizați dacă este vorba de o secvență achiziționată sau dacă este produsul original și filmat de către echipa dumneavoastră. Toate videoclipurile trebuie încărcate pe platforma ”AIPS Sport Media Awards” într-un format valid. Link-uri trimise prin we-transfer sau platforme similare nu vor fi luate în considerare. Dacă videoclipurile pot fi găsite on-line, rugăm să furnizați un link complet accesibil (de exemplu: nu în spatele unui paywall). În cazul în care documentarul face parte dintr-un serial, rugăm să alegeți un episod reprezentativ pentru prezentare. Un videoclip publicat pe o platformă de partajare video va fi considerat valabil atâta timp cât respectă restul Regulilor. Durată maximă pentru scurtmetraj: până la 10 minute. Durata minimă pentru profilul atlet și documentar: Mai mult de 10 minute.
TÂNĂR REPORTER SUB 30 ANI
Această categorie este dedicată tinerilor reporteri și este deschisă profesioniștilor sub 30 de ani (născut la / după 1 ianuarie 1991). AIPS investește permanent în viitorul jurnalismului sportiv, prin crearea unor programe destinate ”AIPS Tineri Reporteri”, programe care, din 2011, stabilesc un standard de raportare de înaltă calitate jurnalistică pentru evenimente majore din lumea sportului , aflate sub egida UEFA, FIFA, FINA sau IAAF. Premiile destinate tinerei generații constiuie un nou pas în aceeași direcție și subliniază eforturile AIPS de a oferi un viitor mai bun în această profesie. Fiecare câștigător va beneficia de o bursă oferită de AIPS pentru a participa la un eveniment sportiv internațional major, cu toate cheltuielile (deplasare și cazare) suportate de AIPS.

9. Cel mai bun Tânăr Reporter - Fotografie

10. Cel mai bun Tânăr Reporter - Presa Scrisă.

11. Cel mai bun Tânăr Reporter - Audio și Video
Cerințe tehnice: Pot lua parte candidații născuți la sau după 1 ianuarie 1991. La această categorie nu se pot înscrie două piese diferite. Fiecare subcategorie permite înscrierea cu un singur fișier (o imagine pentru fotografie, un articol pentru preă scrisă, un fișier video sau audio pentru Radio-TV). Categoria ”Tânăr Reporter” nu include locul al doilea și al treilea, cele trei subcategorii având un singur câștigător. Dacă există două materiale în concurs, numai unul poate fi folosit pentru o categorie a Celu mai bun Tânăr Reporter, existând posibilitatea de a concura cu a doua piesă într-una dintre celelalte categorii principale.


PREMII SPECIALE
Nu sunt categorii de concurs, aceste premii recunoscând realizări de valoare în următoarele domenii:
1. O VIAȚĂ ÎN SPORT.
Recunoașterea unei vieți dedicate jurnalismului sportiv pentru un veritabil profesionist în mass-media, care a demonstrat pasiune și excelență în întreaga carieră. Câștigătorul poate fi un cunoscut comentator de televiziune, un producător talentat sau un editorialist de la un influent jurnal.
2. JURNALIST DE INVESTIGAȚIE.
Dedicat unui jurnalist de investigație, care activează pe platforme media tradiționale sau noi tipuri media, care identifică, explică și/sau dezvăluie teme sau probleme ale sportului, considerate a fi de interes public.


JURIUL

Materialele în concurs vor fi evaluate de un Juriu format din unsprezece profesioniști respectați, inclusiv președintele Juriului, reprezentanți ai unora dintre cele mai importante organizații de media de sport din întreaga lume. Jurații sunt nominalizați de președintele juriului, Gianni Merlo, președintele AIPS.
Juriul deliberează pe baza nominalizărilor realizate de cei 24 de membri ai Comitetului Executiv al AIPS. Comitetul Executiv al AIPS realizează preselecția la fiecare categorie, nominalizând primii zece candidați potențiali pentru faza a doua și îi supune Juriului Internațional. Juriul Internațional deliberează și alege dintre nominalizarile Comitetului Executiv trei finaliști, care vor fi invitați la Ceremonia de acordare a premiilor, în 2021.
Cu o zi înaintea Ceremoniei, va avea loc o reuniune a Juriului pentru stabilirea ierarhiei. Juriul are responsabilitatea și autoritatea de a accepta, înlocui sau respinge nominalizările Comitetului Executiv al AIPS și, în circumstanțe extraordinare, de a propune propriile sugestii. Juriul poate emite, de asemenea, certificate de participare pentru concurenții care nu au ajuns în finală.


REGULI OFICIALE

Prin înscrierea în concurs, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu termenii de mai jos („Reguli“).
1. ”Premiile AIPS Sport Media 2020” sunt deschise jurnaliștilor profesioniști, fie că este angajat sau liber-profesionișt. Solicitările pot proveni de la titularii cardurilor AIPS, precum și de la cei care nu sunt membri ai Asociației. Aceștia din urmă trebuie să provină însă dintr-una din țările reprezentate de cele 160 de Asociațiile Naționale membre. (Vă rugăm să consultați lista completă accesând www.aipsmedia.com).
2. Toate deciziile organizatorilor ”Premiilor AIPS Sport Media” și ale Juriului sunt definitive. După ce materialele au fost depuse, organizatorii și Juriul nu vor putea comunica cu participanții pe acest subiect.
3. Fiecare participant trebuie să aibă vârsta de 18 ani (împliniți la 8 octombrie 2019) sau mai mult.
4. Nu se percepe nicio taxa de înscriere.
5. Sunt acceptate numai materialele publicate în perioada 8 octombrie 2019 - 7 octombrie 2020. Dovada publicării trebuie menționată la înscriere.
6. Materialele pot fi înscrise în orice limbă. Este de dorit, dar nu și obligatoriu să fie prezentată și traducerea în engleză. Fiecare înscriere care un este în engleză, este jurizată, în prima fază, de un nativ vorbitor al limbii respective din C.E. AIPS. Dacă este admisă, producția respectivă va trebui tradusă în limba engleză, via un serviciu profesionist.
7. Aplicațiile sunt strict limítate la maximum 2 pentru fiecare categorie, cu excepția ”Tânăr Reporter”. Un formular de înscriere separat, însoțit de documentele auxiliare, va fi introdus on-line pentru fiecare produs.
8. Participanții sunt responsabili în a se asigura că materialele lor îndeplinesc toate cerințele de eligibilitate și că au selectat categoria cea mai potrivită pentru specificul materialului. Organizatorii își rezervă dreptul de a muta un material într-o altă categorie, atunci când acest lucru se dovedește a fi necesar.
9. Înscrierile se fac numai prin intermediul site-ului și în conformitate cu instrucțiile indicate în formularul de înscriere și trebuie depuse la sau înainte de ora 18:00 CET în data de 7 octombrie 2020. Înscrierile care sosesc după această dată nu vor fi acceptate decât în circumstanțe extraordinare. Acceptarea după termenul limită va fi la discreția exclusivă a organizatorilor Premiilor AIPS
10. Este responsabilitatea concurentului de a furniza informații complete și exacte cu privire la materialul de concurs (inclusiv documentele justificative). Organizatorii nu vor fi răspunzători pentru erorile sau omisiunile din formularele de înscriere.
11. Materialele și informațiile conținute în orice aplicație (inclusiv documentele justificative) trebuie să fi fost obținute în mod legal, nu trebuie să încalce nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală, nu trebuie să fie defăimătoare sau să încalce orice lege referitoare la viața privată și nu trebuie să încalce nicio altă lege sau reglementare.
12. Fotografiile trebuie să fie realizate numai de la fotografi profesioniști. Autorilor li se poate cere să furnizeze dovada statutului lor profesional. Fotografiile înscrise în concurs trebuie să fie făcute de către fotograful care deține drepturile de autor. O fotografie nu poate fi introdusă mai mult de o dată în concurs. O fotografie care este propusă la categoría ”acțiune” nu poate fi introdusă și în categoria ”portofoliu” și vice-versa. Aplicațiile colective nu sunt acceptate. Toate aplicațiile trebuie să fie subtritate în engleză. Fotografiile nu pot fi prelucrate pentru a masca elemente jenante sau pentru a modifica de o manieră semnificativă culoarea și contrastul. Numai recadrarea sau eliminarea prafului și a zgârieturilor sunt permise. Imaginile de la fotografi profesioniști care au fost publicate pe propriile site-uri web sau conturi de social media sunt considerate valabile dacă respectă aceste Reguli.
13. Fiecare formular de înscriere online este valabil pentru o singură înscriere. Toate categoriile necesită un singur fișier de înscriere, cu excepția portofoliului (cat. foto), care necesită de la 3 până la 5 fișiere. Dacă două sau mai multe articole, fișiere audio, fotografii sau videoclipuri diferite se găsesc în același formular de remitere, acestea nu vor fi luate în considerare. Participanții care doresc să trimită fișiere scrise, audio sau video care au fost publicate ca serial, trebuie să prezinte un singur articol, capitol audio sau episod video care reflectă cel mai bine conținutul întregii serii.
14. Documentele justificative sunt depuse numai on-line, prin intermediul site-ului www.aipsawards.com.
15. În cazul în care se constată că un participant a încălcat aceste reguli sau alte acte, în orice mod care aduce sau ar fi de natură să aducă atingere reputației AIPS, organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica un participant, de a-l elimina sau a-i retrage Premiul.
16. Toate intrările sunt proprietatea organizatorilor Premiilor AIPS Awards'. Nicio aplicație un va fi returnată participanților.
17. Participantul acordă organizatorilor ”Premiilor AIPS” drepturile nerestrictive, nelimitate și irevocabile pentru toate lucrările prezentate (în cazul în care aceste drepturi sunt deținute de către o terță parte, participantul se va asigura ca această terță parte acordă aceste drepturi), pentru a utiliza lucrările în cauză numai în legătură cu obiectivele acestei acțiuni, inclusiv în scopul promovării Premiilor AIPS, prezentarea nominalizărilor, desfășurarea Ceremoniei de Premiere, și disponibilitatea pentru public. Participantul acordă, de asemenea, organizatorilor Premiilor AIPS dreptul exclusiv de a înregistra și de a folosi sunetele și imaginile de acceptare sau orice altă participare a concurentului la Ceremonia AIPS în orice emisiune de televiziune, orice site sau orice alt suport de difuzare, inclusiv pentru publicitate și scopuri promoționale.
18. Finaliștii selecționați de Juriu vor fi invitați și trebuie să participe la programul final din februarie 2021. Organizatorii vor suporta cheltuielile de transport, cazare, masa și vor acorda asistență pentru obținerea vizei. (”Pregătiri de călătorie”). Planul de călătorie va fi confirmat de comun acord cu finalistul în apropierea datei voiajului, dar rezervările zborului retur și cazarea se vor face conform regulilor specifice. Rezervările relativ la voiaj nu sunt transferabile, nu pot fi schimbate cu terți, și nici răscumpărate contra bani.
19. Organizatorii un sunt în niciun caz responsabili de toate pierderile sau daunele suferite in vreun fel (inclusiv, pierderi consecutive sau limitate, directe sau indirecte) sau pentru orice pierdere, daună sau vătămare corporală suferită în cadrul ”Premiilor AIPS”, cu excepția oricărei responsabilități care care nu poate fi exclusă prin lege. Toți candidații care vor lua parte la "Gala Premiilor" vor trebui să despăgubească organizatorii "Premiilor AIPS", AIPS și partenerii lor pentru orice pierdere sau deteriorare (directă, indirectă, consecutivă sau altele), care decurg din participarea candidatului la "Premiile AIPS".
20. Participarea la ”Premiile AIPS Sport Media” este deschisă tuturor ziaristilor profesioniști sau fotografilor profesioniști, cu excepția personalului AIPS, personalului ”Premiilor AIPS Sport Media”, membrilor Juriului și Membrilor Comitetului Executiv al AIPS (http://www.aipsmedia.com/index.html?page=executive). Niciun articol sau foto publicate în Revista AIPS sau pe site www.aipsmedia.com nu sunt acceptate.
21. Participanții la categoria ”Tânăr Reporter” trebuie să fie născuti la 1 ianuarie 1991 sau după această dată. Nu este posiblă inscrierea cu două producții diferite la această categorie. Fiecare categorie permite înscrierea cu un singur fișier (o imagine pentru Foto, un articol pentru Presa Scrisă, un fișier Audio sau Video). Categoria ”Tânăr Reporter” nu include locurile 2 și 3, cele trei sub-categorii având un singur câștigător direct. În cazul a două aplicații pentru o persoană, doar una poate fi admisă pentru categoria ”Tânăr Reporter”, pentru cealaltă existând posibilitatea înscrierii la una din categoriile principale.


TERMENI & CONDIȚII

1. Acceptare
Oferim acest site, inclusiv toate informațiile, software-ul, produsele și serviciile disponibile ca parte sau împreună cu acest site, cu clauza acceptării tuturor termenilor menționati aici și în Politica de confidențialitate, localizate la rubrica (”Termeni”).
Prin accesarea sau utilizarea site-ului, recunoasteți ca ați citit, înțeles, și că ați fost de acord să respectați condițiile, fără limitare sau rezerve. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestor termeni, precum și postarea imediată în acest loc a condițiilor modificate. Utilizarea în continuare a site-ului constituie acordul dumneavoastră pentru orice modificări efectuate de noi.
Termenii ”AIPS Sport Media Awards 2020”, ”AIPS Sport Media Awards”, sau ”AIPS Awards”, ”noi” (”us” or ”we”) desemnează proprietarul acestui site. Termenul ”voi” (”you”) desemnează utilizatorul sau vizitatorul site-ului.
2. Atenționare
Utilizați acest site pe propria răspundere. În măsura permisă de lege, acest site este oferit „ca atare“, fără niciun fel de garanție, fie explicită sau implicită. Nici ”AIPS Sport Media Awards 2020” și nici angajații săi, agenți, furnizori de informații terți, concesionari sau furnizorii de licență nu garantează că site-ul sau funcționarea acestuia vor fi corecte, fiabile, fără întreruperi sau fără erori. Nici un agent sau reprezentant nu are autoritatea de a acorda vreo garanție cu privire la site în numele ”AIPS Sport Media Awards 2020”. ”AIPS Sport Media Awards 2020” își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe în orice moment orice aspect sau funcționalitate a site-ului.
3. Drepturi de proprietate asupra site-ului; licență limitată de acces și utilizare a site-ului
Întregul conținut al site-ului sau care este disponibil prin intermediul site-ului, inclusiv desene, texte, grafică, foto, video, informații, aplicații, software, muzică, fișiere sunet, ca și selecții ale acestora și aranjamentul lor, este proprietatea exclusivă a ”AIPS Sport Media Awards 2020”, a deținătorilor licenței sau părțile lor afiliate, cu toate drepturile rezervate. Niciun conținut al site-ului nu poate fi modificat, copiat, distribuit, reprodus, republicat, descărcat, afișat, postat, transmis sau vândut sub orice formă sau prin orice mijloace, în totalitate sau parțial, fără acordul nostru prealabil scris, care poate fi refuzat la discreția noastră. Atât timp cât acționați în conformitate cu Condițiile precizate: (1) vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și de a folosi site-ul exclusiv pentru uz personal, non-comercial; și (2) vi se acordă o licență limitată pentru a accesa, utiliza, descărca sau imprima o copie a oricărei părți a conținutului site-ului la care ați dobândit în mod corect accesul exclusiv pentru uz personal, non-comercial. Nu aveți dreptul să încărcați sau să republicați orice conținut al site-ului pe orice altă platformă Internet, Intranet sau Extranet și nu trebuie să includeți informațiile conexe în orice altă bază de date sau de compilare; orice altă utilizare a conținutului acestui site este strict interzisă. Această licență limitată este supusă acestor Condiții. Putem lua orice măsuri legale în legătură cu orice încălcare a Termenilor. Orice utilizare a site-ului sau a continutului site-ului, altele decât cele autorizate în mod specific aici, fără acordul nostru prealabil scris (care poate fi refuzat la discreția noastră), este strict interzisă și va determina în mod automat anularea tuturor licențelor acordate de AIPS Sport Media Awards 2020. O astfel de utilizare neautorizată ar putea încălca, de asemenea, legile în vigoare, inclusiv legile privind drepturile de autor sau mărcile comerciale sau statutele și regulamentele în materie de comunicare. Fără o mențiune explictă aici, nici unul din acești termeni nu poate fi interpretat ca oferind o licență pentru orice drept de proprietate intelectuală. În orice moment și fără consimțământul dumneavoastră, putem revoca unilateral orice licență pe care o acordăm, fără nici o notificare prealabilă.
4. Marcă înregistrată
Tot continutul site-ului, toate numele de produse, mărci comerciale, mărci de servicii și logo-urile oferite de AIPS Sport Media Awards 2020 și părțile aferente acestora sunt deținute integral sau acordate sub licență de AIPS Sport Media Awards 2020 furnizorilor de licență și entităților conexe. Toate numele de produse, mărci comerciale, mărci de servicii și logo-urile deținute de terțe părți rămân proprietatea respectivelor terțe părți.
5. Site-uri și conținut de la terțe părți
Site-ul poate conține, sau puteți primi prin intermediul site-ului, link-uri către alte site-uri, publicitate, articole, fotografii, text, grafică, imagini, desene, muzică, sunet, video, informații, aplicații, software și alte conținuturi sau elemente care aparțin sau care provin de la terțe părți. Aceste site-uri sau conținutul provenind de la terți nu sunt monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețe, caracter adecvat sau corectitudine.”AIPS Sport Media Awards 2020” nu este responsabil pentru orice site-uri terțe accesate prin intermediul site-ului sau pentru conținutul acestora, postat prin intermediul sau instalate de pe site-ul nostru, inclusiv orice conținut, opinii, practici de confidențialitate sau alte politici conținute în orice site-uri sau conținut provenind de la terțe părți. Includerea, logarea la sau instalarea de orice site-uri terțe părți sau orice conținut de terță parte nu implică nici o aprobare din partea noastră. Dacă decideți să părăsiți site-ul nostru pentru a accesa site-urile terță parte sau de a utiliza sau instala orice conținut de la terță parte, atunci acest lucru se face pe riscul dumneavoastră.
6. Cod de conduită
”AIPS Sport Media Awards 2020” nu este răspunzător pentru comportamentul dumneavoastră sau conduita unei terțe părți. Este interzisă utilizarea site-ului pentru a posta sau transmite orice material cu conținut amenințător, fals, înșelător, defăimător, calomniator, care violează intimitatea, obscen, pornografic, abuziv, discriminator, ilegal sau orice alt material care ar putea încuraja un comportament ce poate fi considerat o infracțiune, care încalcă drepturile oricărei părți sau care poate angaja răspunderea civilă sau viola orice lege. Este, de asemenea, interzisă utilizarea site-ului pentru a face publicitate sau de a efectua orice solicitare comercială.
7. Lege și jurisdicție
Prezentele condiții sunt reglementate de dreptul elvețian și trebuie interpretate și aplicate conform cu legile din Elveția.


POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru web ("voi"). Această politică stabilește
(1) informațiile pe care le putem colecta,
(2) modul în care putem utiliza aceste informații și
(3) modul în care putem dezvălui aceste informații altor persoane.

1. Ce fel de informații reținem?
Culegem, stocăm și utilzăm următoarele tipuri de informații:
- informații despre computer și despre vizitele dumneavoastră și utilizarea acestui site web;
- informațiile pe care ni le furnizați în scopul înregistrării;
- informațiile pe care ni le furnizați în scopul înscrierii pentru un premiu, abonarea la serviciile site-ului nostru web, notificări prin e-mail și/sau buletine informative.

2. Cookies
Acest site folosește cookie-uri și sunteți de acord prin prezenta la acest lucru. Un cookie este format din informațiile trimise de către un server web la un browser web, și stocate de acesta din urmă. Informația este apoi trimisă înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de pe server. Acest lucru permite serverului web pentru a identifica și a urmări browser-ul web.
Cele mai multe browsere web sunt setate implicit să accepte cookie-uri. Cu toate acestea, dacă nu doriți să primiți cookie-uri, puteți seta browserul să accepte sau să refuze cookie-urile. Vă rugăm să rețineți că respingerea va restricționa funcționalitatea site-ului ca întreg. De asemenea, folosim cookie-uri pentru a urmări statisticile site-ului. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine utilizatorii pentru a îmbunătăți aspectul și funcționalitatea site-ului.

3. Utilizarea informațiilor personale
Informatiile personale trimise prin intermediul acestui site vor fi folosite în scopurile specificate în această politică de confidențialitate sau în părțile relevante ale site-ului.
Putem folosi informațiile dumneavoastră personale pentru:
- a permite utilizarea de către Dumneavoastră a serviciilor disponibile pe site;
- a trimite e-mail, notificări pe care le-ați solicitat în mod specific;
- a trimite comunicate de marketing, care credem că ar putea fi de interes, prin poștă sau, în cazul în care ați fost de acord în mod specific cu acest lucru, prin e-mail sau tehnologie similară (ne puteți informa în orice moment, dacă nu mai aveți nevoie de comunicare de marketing);
- a raspunde solicitărilor și plângerilor făcute de către sau despre Dumneavoastră referitoare la acest site.
Fără consimțământul Dumneavoastră expres, noi nu comunicăm informații personale către o altă parte în scop de marketing direct.

4. Transmiterea de informații personale
Putem oferi informații despre tine oricărora dintre angajații, funcționarii, agenții, furnizorii sau subcontractorii noștri în măsura în care acestea sunt în mod rezonabil necesare pentru scopurile stabilite prin această politică de confidențialitate.
În plus, putem transmite informațiile dumneavoastră personale:
- în măsura în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege;
- în legătură cu orice proceduri judiciare sau proceduri judiciare prospective;
- în scopul de a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane în scopul prevenirii fraudei și reducerea riscului de credit).
Cu excepția celor prevăzute în această politică de confidențialitate, nu vom furniza informații despre Dumneavoastră către terțe părți.

5. Securitatea datelor personale
Luăm măsuri de precauție rezonabile, tehnice și organizatorice, pentru a preveni pierderea, abuzul sau alterarea informațiilor personale. Cu toate acestea, nu vom fi considerați responsabili pentru orice acces neautorizat de către terți. Transmisia de date pe internet este, în mod inerent, nesigură și nu putem garanta securitatea datelor transmise prin internet. Sunteți responsabil pentru confidențialitatea parolei și a numelui de utilizator. Noi nu solicităm parola, cu excepția cazului când vă conectați la site.

6. Modificări de confidențialitate
Putem actualiza această politică de confidențialitate, din timp în timp, publicînd o nouă versiune pe site. Puteți verifica periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți satisfăcut de toate modificările.

7. Acces și corecturi
Ne puteți solcita să furnizăm orice informație personală pe care o deținem despre Dumneavoastră. Furnizarea unor astfel de informații va fi acceptată după prezentarea unor dovezi corespunzătoare a identității. Vă rugăm să ne contactați în cazul în care considerați că informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, sau dacă doriți să modificați preferințele de marketing. Vom revizui orice informație incorectă, sau vom actualiza sau modifica informațiile sau preferințele Dumneavoastră cu promptitudine, la primirea unei solicitării rezonabile.

8. Site-uri terțe părți
Site-ul contine link-uri către alte site-uri. Nu suntem responsabili pentru politicile de confidențialitate sau practicile de pe site-urile a terțe părți.

9. Buletine de Presă
Dacă ați acceptat Buletinele / Comunicatele de Presă și nu mai doriți să le primiți, puteți renunța în orice moment, folosind funcția de dezabonare indicată în Buletine / Communicate sau, alternativ, prin notificarea la adresa de e-mail: info@aipsawards.com


Register Now